Badania wybranych produktów spożywczych z wykorzystaniem prostych doświadczeń chemicznych

Serdecznie zapraszamy nauczycieli chemii uczący w szkołach podstawowych i gimnazjach do udziału w spotkaniach, które odbędą się:

1) warsztaty - 07. czerwca 2018r. (czwartek) w godzinach 15.00-18.15 w sali nr 313 w ŁCDNiKP (ul. Kopcińskiego 29)

2) konsultacja grupowa - 11. czerwca 2018r. (poniedziałek) w godzinach 15.00-17.30 w sali 313.

Podczas spotkań:

- zaprezentujemy metodykę wykonywania prostych doświadczeń pozwalających wykryć wybrane składniki występujące w żywności,

- przeprowadzimy w grupach zaplanowane doświadczenia,

- opracujemy przykładowe karty pracy do prezentowanych doświadczeń.

Wszystkich chętnych nauczycieli do udziału w bezpłatnym spotkaniu prosimy o zarejestrowanie się na stronie internetowej ŁCDNiKP - rejestracja: http://ecentrum2.wckp.lodz.pl/zgloszenia/new/idCourse/52555

W spotkaniach może uczestniczyć maksymalnie do 12 osób, kwalifikowanych wg kolejność zgłoszeń. Zakwalifikowani uczestnicy zostaną powiadomieni drogą mailową. Rejestracja elektroniczna jest warunkiem koniecznym w organizacji spotkania i uzyskania elektronicznego zaświadczenia. Zgłoszenia (wyłącznie) elektroniczne przyjmowane są do 06.06.2018 r. do godz. 15.00.

załączniki: